Beste klant, voor het aanmelden van een reparatie dient u ons reparatieformulier te gebruiken. Binnen 8 uur maken wij dan een passende afspraak met U.

Reparatie van Industriële elektronicaMofix voert ook aan diverse andere dan op website beschreven apparaten reparaties uit.

Een kleine greep hieruit is eigenlijk samengevat, zeer omvangrijk, echter informeer altijd eerst naar de mogelijkheden.

Mofix repareert o.a industriele elektronica, zoals frequentieregelaars, voedingen, monitoren, industriële computers, et cetera. De elektronica wordt op basis van hoge kwaliteitsnormen in onze eigen werkplaats gerepareerd.

Is uw CNC machine of industriële besturing defect en is er geen sparepart meer beschikbaar? Of is vervanging van het component erg kostbaar of is reparatie bij de dealer veel te duur, zoals bijvoorbeeld bij servo controllors?

Met meer dan 20 jaar ervaring in het repareren van diverse apparatuur hebben wij een ruimschootste kennis. De kans, dat we u kunnen helpen met uw defecte besturing is erg groot. Diverse bedrijven in Noord-Holland hebben ons reeds gevonden. Van beton tot staal industrie, grafische en landbouw automatisering en machinebouwers.

We hebben de mogelijkheid om apparatuur van diverse merken te repareren. Zoals, Siemens, ABB, Lenze, NUM CNC, en vele andere merken. Ook kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld reparatie van de elektronische besturing van Potveer ARC binders.

Witgoed en huishoudelijke apparatuurReparatie van witgoed - huishoudelijke apparatuur.

Mofix repareert besturingsprinten van witgoed apparaten zoals wasmachines, drogers, vaatwasser en koelkasten. Let op: Het betreft hier alleen de prinplaat welke u dient aan te leveren. Wij komen niet bij u thuis om de apparaten te demonteren / herstellen.

Daarnaast voeren wij reparaties uit aan tafelmodel combimagnetrons zoals bijvoorbeeld Sharp inverter en Samsung. Grote zware inbouw ovens en inbouw combimagnetrons nemen wij niet aan. Wij repareren geen koffie / espresso machines of (stoom) strijkijzers.

Reparatie van diverse printplaten en elektronicaMofix repareert ook diverse andere elektronica en herstelt printplaten, welke niet zijn genoemd op onze website, zoals voedingen / adapters en printplaten. Maar ook kunt u langskomen om simpelweg een soldeerklusje of een stekker aan te zetten. Heeft u een defect apparaat of printplaat, maar u kunt er nergens mee terecht, neem dan contact met ons op. Vaak kunnen wij u met onze brede ervaring de helpende hand bieden.Altijd prijsopgave vooraf en 3 maanden garantie op uw reparatie!