Beste klant, voor het aanmelden van een reparatie dient u ons reparatieformulier te gebruiken. Binnen 24 uur maken wij dan een passende afspraak met U voor het langsbrengen van uw defecte apparaat.

Laptop reparatieWaarom een nieuwe laptop kopen als uw oude defect is? Breng uw laptop bij ons langs! Wij hebben uw laptop snel weer aan het werk.

Wij repareren alle merken en series Computers, Tablets, Laptops, Notebooks en Mini laptop, zoals: EEE PC, Acer aspire, Toshiba satellite, Lenovo, HP Pavilion, Sony, Samsung, Panasonic, Packard Bell, Olidata, Nec, Medion, MSI (Micro-Star International), Lenovo, Fujitsu-Siemens, Dell, Compaq, BenQ, Apple, Asus, Belinea, BTO, Clevo, Emachines, Gateway, XXODD, IBM.

Zowel op hardware als op software gebied herstellen wij uw laptop op professionele wijze waardoor uw systeem weer snel en stabiel werkt. Wij installeren Windows 7 of Windows 8.1 en Windows 10 of oudere versies zoals Windows Vista of Windows XP of ouder.

Ook voor de aanschaf van een nieuwe laptop kunt u bij ons terecht. Wij maken graag een offerte voor u. Ziet u door de bomen het bos niet meer, wilt u weten welk merk de minste uitval heeft of zoekt u een gedegen onafhankelijk advies, neem dan contact met ons op. Al onze laptops worden kant en klaar en volledig geinstalleerd afgeleverd. Uitpakken en u kunt gelijk aan de gang.

Een kleine greep uit veel voorkomende laptop problemen, welke wij voor u kunnen oplossen of uitvoeren.


Accu en adapter
Accu en adapter Mofix reparatie

Categorie

Adapter vervangen

Is uw adapter of accu defect dan kan mofix deze probleemloos voor u bestellen. Wij raden altijd aan een originele of een goede vervang adapter of accu te gebruiken. Het gebruik van universele opladers raden wij ten zeerste af. Koop altijd een adapter welke voor uw laptop is gemaakt en voorkom problemen.


LCD display vervangen
LCD display Mofix reparatie

Categorie

LCD display vervangen

Is uw laptop scherm gebroken, ziet u gekleurde vlekken en witte uitgevallen delen in beeld, dan kunnen wij eenvoudig het scherm voor u vervangen. Een nieuw beeldscherm is stukken goedkoper als een nieuwe laptop. Mofix vervangt schermen voor alle merken laptops. Kom snel langs en laat je scherm door ons vervangen.


DC jack vervangen
DC jack Mofix reparatie

Categorie

Power insert vervangen

De laptop gaat niet meer aan en/of laadt niet meer op. Een vaak voorkomende klacht. De adapteraansluiting (DC-Jack) kan defect zijn. Deze kunnen wij probleemloos voor u vervangen. Tijdens de reparatie wordt ook gelijk uw laptop intern gereinigd en op diverse punten gecontroleerd. Wij vervangen alle soorten DC jacks.


USB connector vervangen
USB connector Mofix reparatie

Categorie

USB poort vervangen

Wanneer uw USB poort is gebroken of beschadigd kom dan gerust langs voor herstel. Een beschadigde USB poort kan uw laptop onherstelbaar defect maken wanneer er sluiting in de beschadigde USB poort optreedt met alle gevolgen van dien. Ook wanneer de audio jack defect is kunnen wij dit uitstekend voor u herstellen.


laptop ventilator reinigen of vervangen
Ventilator Mofix reparatie

Categorie

Ventilator vervangen

Draait uw laptop ventilator niet of maakt deze vreemde geluiden? Zet meteen uw laptop uit. Zo voorkomt u schade aan de CPU oftewel processor. De CPU koeler dient de processor koel te houden. Wanneer dit niet gebeurt kan de processor 100 graden celcius worden of zelfs hoger. Ook stof in de ventilator kan de laptop dusdanig opwarmen dat deze defect gaat. Laat daarom de koeling tijdig reinigen.


Windows 10 herstellen of installatie
Windows 10 Mofix reparatie

Categorie

Problemen en installatie

Heeft uw laptop problemen na een update van Windows 10 dan kunnen wij u ook van dienst zijn. Ook een nieuwe installatie van Windows 10 kunnen wij voor u uitvoeren. Inclusief alle updates zodat uw laptop weer gebruiksklaar is. Voor (her) installatie dient u zelf een geldige productcode /Windows licentie aan te leveren. Bij de nieuwe type laptops staat deze product key vast opgeslagen in de UEFI bios.


SSD harddisk in laptop plaatsen
SSD harddisk Mofix reparatie

Categorie

SSD harddisk plaatsen

Snelheid | Een SSD is gemiddeld vier keer sneller dan een gewone harde schijf waardoor uw laptop in gebruik en tijdens het opstarten veel sneller is. Schokbestendig omdat een SSD geen mechanische onderdelen bevat, is deze veel beter bestand tegen schokken, wat de betrouwbaarheid vergroot. Een SSD is veel energiezuiniger dan een gewone harde schijf. Bij laptops betekent dit een langere accuduur.


Laptop keyboard vervangen
Keyboard Mofix reparatie

Categorie

Toetsenbord vervangen

Is uw toetsenbord defect door vocht of door normaal gebruik, missen er toetsen of werken er bepaalde toetsen niet meer, dan moet het toetsenbord vervangen worden. Bij veel laptops is het toetsenbord gemakkelijk te vervangen, echter in de nieuwere series wordt steeds meer gebruik gemaakt van een geintegreerd toetsenbord waardoor vaak de gehele bovenplaat vervangen moet worden.

VochtschadeWanneer er een glas drinken over uw Laptop of Notebook is gevallen, haal dan ALTIJD eerst de accu uit het apparaat en de stekker uit het stopcontact om verdere schade door sluiting te voorkomen!

Ga er nooit vanuit dat uw apparaat na een nacht drogen of door droog te föhnen weer prima werkt.

Probeer dit ook niet uit! Vocht richt schade aan de onderdelen in uw apparaat aan.

Er ontstaat corrosie / oxidatie op de componenten en het moederbord welke na een paar dagen tot weken alsnog voor sluiting kan zorgen en uw laptop of Notebook onherstelbaar beschadigd!

Ook is het een fabel om uw apparaat bij vochtschade een nacht in de rijst te leggen zodat hier al het vocht in wordt opgenomen! Kom bij vochtschade zo snel mogelijk naar Mofix!